Jognyilatkozat:

A számítógépprogram, a honlapon megjelenő anyagok, adatok, fotók a T2-Studio tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv. 1. § /2/ c pontja, 58. § - 59.§, 60/A. §, 61.§-62.§, 84/A. § szakaszai alapján törvényi védelem alá tartoznak. Ezen anyagok más internetes oldalakon illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása szintén a szerzői jogi törvénybe ütközik. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A számítógépprogramot, a honlapon megjelenő anyagokat, fotókat a T2-Studio engedélye nélkül tilos átdolgozni, bármilyen eljárással többszörözni, terjeszteni illetve egyéb módon a nyilvánosság felé közvetíteni.

Az adatbázis, a számítógépprogram, a fotók és az adatok másolása és felhasználása csak és kizárólag a T2-Studio-val kötött felhasználói szerződés alapján lehetséges.